Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını tabutta görmek

Rüyada babasını tabutta görmek

Rüyada babasını tabutta görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada babasını tabutta gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babayı tabutta görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek çok zor günler geçireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babanın tabutunu görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments