Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük peri görmek

Rüyada küçük peri görmek

Rüyada küçük peri görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada küçük peri gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada küçük peri görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, başka işler deneyeceğine inanılır.

Rüyada peri bacalarını görmek zorluğa düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada peri bacası görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada perili ev görmek rahat bir hayata adım atacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada peri görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret eder.

Rüyada dilek perisi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulur.

Rüyada kanatlı peri görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Rüyada peri bacaları görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments