Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koparken görmek

Rüyada kıyamet koparken görmek

Rüyada kıyamet koparken görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, eşi ile problemler yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, helal kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet koparken gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Rüyada küçük kıyamet görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kalabalıktan uzak olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, şanssızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet alameti görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet suresini okumak masabaşı bir işe girileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin başladığını görmek talihinin artacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments