Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kedi sevmek

Rüyada küçük kedi sevmek

Rüyada küçük kedi sevmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi sevmek gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Rüyada küçük kedi sevmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada siyah küçük kedi görmek rütbesinin yükseleceğine, darlık içine düşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük sarı kedi görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kazancında artış olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada küçük kediler görmek hak yemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate tabir olunur.

Rüyada küçük kedi beslemek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada küçük kara kedi görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük siyah kedi görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, engel tanımayan biri olacağına, huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments