Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük beyaz kedi görmek

Rüyada küçük beyaz kedi görmek

Rüyada küçük beyaz kedi görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük beyaz kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada küçük kedi öldürmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine inanılır.

Rüyada küçük kediler görmek dualarına karşılık alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet etmektedir.

Rüyada siyah küçük kedi görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük siyah kedi görmek başına türlü belalar geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments