Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kara kedi görmek

Rüyada küçük kara kedi görmek

Rüyada küçük kara kedi görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ancak yılmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kara kedi gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada küçük kara kedi görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada küçük kara köpek görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada küçük kara sinek görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet eder.

Rüyada küçük kara yılan görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada küçük kara sinekler görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek iş ve mekan değiştireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına yorulur.

Rüyada kocaman kara kedi görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments