Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kediler görmek

Rüyada küçük kediler görmek

Rüyada küçük kediler görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada küçük kediler gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada küçük kedi görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulur.

Rüyada küçük kedi öldürmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada küçük sarı kedi görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada küçük kara kedi görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kedi beslemek ağız tadından olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments