Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük sarı kedi görmek

Rüyada küçük sarı kedi görmek

Rüyada küçük sarı kedi görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının birken beş olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük sarı kedi gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah küçük kedi görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kedi sevmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, engellerden kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kediler görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, işinden evine gidip geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kara kedi görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kişinin güzel işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments