Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük siyah kedi görmek

Rüyada küçük siyah kedi görmek

Rüyada küçük siyah kedi görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yeni kapılar açılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yenileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada küçük siyah kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada siyah küçük kedi görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada küçük siyah kedi görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi sevmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada küçük yavru kedi görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kedi öldürmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok küçük kedi görmek onları koruyup kollayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek hayallerin gerçekleşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments