Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve balık görmek

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ve balık gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık ve kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada hamile kaplumbağa görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek bahtının açık olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments