Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gemiye binmek

Rüyada beyaz gemiye binmek

Rüyada beyaz gemiye binmek depresyona gireceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gemiye binmek sevilip sayılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada duran gemiye binmek kalp kırmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada karada gemiye binmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük gemiye binmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işarettir.

Rüyada biriyle gemiye binmek dolandırılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek gemiye binmek rızkının da çoğalacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments