Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan gemiye binmek

Rüyada uçan gemiye binmek

Rüyada uçan gemiye binmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, elindekileri de yitireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, zararını tamamen kapatacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yüksek moralli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada uçan gemiye binmek yapılan işte çok zarar edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemilerin uçtuğunu görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada havada uçan gemi görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına tabir olunur.

Rüyada uçan gemi görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Rüyada geminin uçtuğunu görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Rüyada bir gemiye binmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle gemiye binmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, rahat erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments