Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük gemi görmek

Rüyada küçük gemi görmek

Rüyada küçük gemi görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük gemi gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada küçük gemi görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şöhretli biri olunacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işarettir.

Rüyada küçük gemiye binmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, küs arkadaşların barışacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusta gemi görmek işini kaybedeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada gemi kullandığını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi kazası yapmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide namaz kılmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış gemi görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada gemi uçak görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments