Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nuhun gemisine binmek

Rüyada nuhun gemisine binmek

Rüyada nuhun gemisine binmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, düşünmeden hareket edeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada nuhun gemisine binmek gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir gemiye binmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Rüyada yolcu gemisine binmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada çok büyük gemiye binmek işinde ustalaşacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri gemiye binmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük zararlar getireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments