Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğa su içmek

Rüyada küçük çocuğa su içmek

Rüyada küçük çocuğa su içmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine işarettir.

Rüyada küçük çocuğa su içmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Rüyada küçük çocuğa su içmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğa su vermek hedeflere ulaşılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa su içmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi küçük çocuğunu görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, dertleşerek moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu büyümüş görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek yeni şeyler keşfedeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu korumak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments