Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada küçük çocuğu öldürmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kendisini keşfedeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada küçük bir çocuğu öldürmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun öldüğünü görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek bir ortaklık kurulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın inanılır.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments