Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu dövmek

Rüyada çocuğu dövmek

Rüyada çocuğu dövmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu dövmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek iş hayatında değişiklik yapacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, verimliliğinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments