Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çiş yaptığını görmek

Rüyada küçük çiş yaptığını görmek

Rüyada küçük çiş yaptığını görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada küçük çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada küçük çiş yaptığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek elinin de bolluk göreceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere çiş yapmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını çiş yaparken görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments