Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çişini yaptığını görmek

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak yüklü siparişler alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çiş yaptığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada evine çiş yapmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, geri planda kalacağına yorulur.

Rüyada kan çiş yapmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, tabiri caizse can bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments