Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük altın görmek

Rüyada büyük ve küçük altın görmek

Rüyada büyük ve küçük altın görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada büyük ve küçük altın gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada küçük büyük altın görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak kendine çeki düzen vereceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük birini küçük görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments