Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çocuğunu küçük gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek aile içinde de bereketin artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğu büyümüş görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğun öldüğünü görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada küçük çocuğun evlendiğini görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu küçük yaşta görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öptüğünü görmek başarı ve zafer kazanacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments