Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük küçük balık görmek

Rüyada büyük küçük balık görmek

Rüyada büyük küçük balık görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, uzun yaşayacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük küçük balık gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, markasını duyuracağına yorulur.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek işlerinde kara geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük büyük balık görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada büyük küçük balık görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek insanların alım gücünün azalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments