Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek büyük sorunlar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mali gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük küçük yılan görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılan görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments