Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük yılan görmek

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük yılan gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada küçük büyük yılan görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük küçük yılan görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, küs kimselerin barışacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek başka kimselere de yardım edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments