Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük boylu adam görmek

Rüyada küçük boylu adam görmek

Rüyada küçük boylu adam görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada küçük boylu adam gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Rüyada küçük boylu adam görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük boy kuran görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek kazanca kavuşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, aylık gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu adam görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada kısa boylu adam görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek huzurlu bir hayata adım atacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments