Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu adam görmek

Rüyada kısa boylu adam görmek

Rüyada kısa boylu adam görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, bir beladan kurtulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Rüyada kısa boylu adam gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu adam görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada birini boyu kısa görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kısa boylu gelin görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, girilen yolda zarar edileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada boyu kısalmış görmek afiyette olacağına, hayatının kolaylaşacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa boylu birini görmek çok büyük adımlar atacağına, işsiz kalmaya, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments