Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı kan görmek

Rüyada aşırı kan görmek

Rüyada aşırı kan görmek imkânların günden güne azalacağına, riske atılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı kan gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada aşırı kan görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo almak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada aşırı sinirlenmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı adet olmak hayat içinde çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, zinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments