Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, zahmetinin çoğalacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek bahtının açık olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek hak yiyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada kızını adetli görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kendi işine kavuşacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını adet olmuş görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Rüyada küçük kızı öpmek kazancını katbekat arttıracağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments