Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işarettir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada kızını adetli görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kızını adet olmuş görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlığından olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments