Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının adet olduğunu görmek

Rüyada kızının adet olduğunu görmek

Rüyada kızının adet olduğunu görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kavgaların büyüyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, terfi alamayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sağlığının yerinde kalacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kızını adetli görmek hayallerinin yıkılacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını adet olmuş görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Rüyada birini adetli görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments