Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ayaklandıracağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, duaların kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun adet olduğunu görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, özel hayatının renkleneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun adet olduğunu görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu sevmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu küçük yaşta görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments