Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın adet olduğunu görmek

Rüyada kızın adet olduğunu görmek

Rüyada kızın adet olduğunu görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük bir kızın adet olduğunu görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, özel hayatının renkleneceğine delalettir.

Rüyada kızını adet olmuş görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kızının adet olduğunu görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın adet olduğunu görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada kızını adetli görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, karasızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet olduğunu söylemek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments