Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir kızı öpmek

Rüyada küçük bir kızı öpmek

Rüyada küçük bir kızı öpmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada küçük kızı öpmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir kızı öpmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğu öpmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bebek öpmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızın adet olduğunu görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet eder.

Rüyada küçük kıza sarılmak o işin tüm risklerini göze alacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments