Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kıza sarılmak

Rüyada küçük kıza sarılmak

Rüyada küçük kıza sarılmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kurtuluşa kavuşacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Rüyada küçük kıza sarılmak hastalıklarının biteceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kızının küçüklüğünü görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kızının küçüklüğünü görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük kızla evlenmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir kızın öldüğünü görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada küçük bir kızın evlendiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızın elini tutmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulur.

Rüyada küçük kıza yardım etmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments