Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle öpüşmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işarettir.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments