Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu öpmek

Rüyada küçük çocuğu öpmek

Rüyada küçük çocuğu öpmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada küçük çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Rüyada küçük çocuğu öpmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulur.

Rüyada küçük kızı öpmek yüküne ortak olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Rüyada küçük bir kızı öpmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bebek öpmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu kucağına almak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun öldüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, söylediklerinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments