Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu öpmek

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayatını yoluna koymaya, hayatında yeni bir döneme başlayacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğu öpmek daha büyük başarılar kazandıracağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, hak yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kızı öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, insanları kıracağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bebek öpmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada küçük bir kızı öpmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek alın terinin karşılığını alacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments