Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek dövmek

Rüyada bebek dövmek

Rüyada bebek dövmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada bebek dövmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada bebek dövdüğünü görmek kazancın çoğalacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada bebek dövmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeği dövmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini dövmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işinin en iyisi olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bebeği dövmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada oyuncak bebek dövmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek dövmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments