Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek dövmek

Rüyada erkek bebek dövmek

Rüyada erkek bebek dövmek hayırlı haberler alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek dövmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Rüyada erkek bebek dövmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak bebek dövmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği dövmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına inanılır.

Rüyada bebek dövdüğünü görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek dövmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulur.

Rüyada küçük bebek dövmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, keyfinin kaçacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini dövmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeği dövmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kucaklaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments