Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük arsa görmek

Rüyada küçük arsa görmek

Rüyada küçük arsa görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, duraklama yaşanacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, güveninin artacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada küçük arsa gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada küçük arsa görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisine ev alacağına tabir olunur.

Rüyada arsa aramak malının artmasına, bereketlenmesine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, başarılarını arttıracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada büyük arsa görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsa satmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada arsa aldığını görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, az çalışarak çok gezeceğine rivayet eder.

Rüyada arsalar görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada arsaya bakmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kötü halin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments