Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsaya bakmak

Rüyada arsaya bakmak

Rüyada arsaya bakmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsaya bakmak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada arsaya bakmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Rüyada arsa bakmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arsaya ev yapmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada arsa ve ev görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada küçük arsa görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet eder.

Rüyada arsaya ev yaptırmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulur.

Rüyada büyük bir arsa görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments