Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük aptes yapmak

Rüyada küçük aptes yapmak

Rüyada küçük aptes yapmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük aptes yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük abdest yapmak büyük atılımlar yapılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına küçük abdest yapmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük abdestini yapmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak pek az kazanç getireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments