Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın vermek

Rüyada küçük altın vermek

Rüyada küçük altın vermek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük altın vermek gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada küçük altın görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük altın toplamak ömrün uzun olmasına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada küçük altın aldığını görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada küçük altın hediye almak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük altın vermek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi zarar edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Rüyada küçük altın almak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments