Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayırlı işler yapacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan ölüsü gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yeni bir araba satın alınacağına inanılır.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada evde siyah tavşan görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavşan sevmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.

Rüyada siyah tavşan yakalamak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments