Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda tavşan görmek

Rüyada suda tavşan görmek

Rüyada suda tavşan görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda tavşan gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Rüyada suda tavşan görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaksız tavşan görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada dev tavşan görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yediğini görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ayağı görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan pisliği görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tavşan beyaz görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments