Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kuyruğu görmek

Rüyada koyun kuyruğu görmek

Rüyada koyun kuyruğu görmek işinin aksayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kuyruğu gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi gücünü yitireceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada koyun kuyruğu görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balinanın kuyruğunu görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sorunların gittikçe artacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını at kuyruğu yapmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments