Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada köpek kuyruğu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuyruksuz köpek görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu koparmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığı kuyruğu görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments