Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinanın kuyruğunu görmek

Rüyada balinanın kuyruğunu görmek

Rüyada balinanın kuyruğunu görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, can bulacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada balinanın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor olayları gözünüzde büyütmeniz size rahatsızlık verebilir.

Rüyada balinanın kuyruğunu görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada balina kuyruğu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balina görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah balina görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde balina görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada havuzda balina görmek ağzının tadının bozulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balinanın yuttuğunu görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balina görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments