Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun keçi görmek

Rüyada koyun keçi görmek

Rüyada koyun keçi görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Rüyada keçi ve koyun kesmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek geleceğinizin güzel olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yada koyun görmek bol nimete kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalettir.

Rüyada koyun keçi görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, işlerin aksayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments