Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz koyun keçi görmek

Rüyada beyaz koyun keçi görmek

Rüyada beyaz koyun keçi görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz koyun keçi gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek işlerinin gelişme göstereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada koyun keçi inek görmek parasının ve canın güvende olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına inanılır.

Rüyada koyun keçi köpek görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulur.

Rüyada keçi ve koyun kesmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments